Talisman

Talisman

BERLINA MARE, DE LUX

Cu liniile sale sofisticate, evidențiate de elementele cromate, partea față specifică, noul sistem de iluminare high-tech față și spate și interiorul rafinat, Talisman se mândrește cu un design modern.

BUCURĂ-TE DE O CĂLĂTORIE LA CLASA ÎNTÂI

Fii mereu la conducere. Creează o experiență la volan personalizată, cu tehnologiile moderne Renault, proiectate pentru a-ți face viața mai ușoară.

beneficiază de tehnologii inovatoare…

Faruri LED Matrix Vision, sisteme de asistență pentru șofer Renault EASY DRIVE, sistem multimedia la bord Renault CONNECT, MULTI-SENSE… Călătorește în condiții de siguranță și confort, cu ajutorul celor mai performante tehnologii Renault, care pot fi accesate cu ajutorul tabletei conectate la internet, cu diagonala de 9,3”, a sistemului EASY LINK și a ecranului personalizabil pentru șofer, cu diagonala de 10,2”.

…pentru confortul suprem în orice călătorie.

Sistemul MULTI-SENSE îți permite să selectezi între 4 moduri (MySense, Eco, Comfort și Sport), pentru a personaliza experiența la volan în funcție de cerințele personale. De asemenea, poți beneficia de sistemul de direcție integrală 4CONTROL, cu amortizoare adaptive, care asigură modelului Talisman o manevrabilitate superioară și ușurează condusul în oraș.

De la 34600 €
Caroserie Berlina
Combustibil Benzina, Diesel
Transmisie Automatic
Tractiune Fata
Site-ul nostru foloseste cookie-uri (Cookies) pentru a imbunatati experienta folosirii paginii. Folosind site-ul nostru va exprimati acordul asupra folosirii acestor date.