Renault Megane Electric

Renault Megane Electric

DESIGN INOVATOR

Caroserie compactă de berlină, profil de crossover, spate sculptat, linii sportive. Liniile sale aerodinamice îi conferă un profil elegant, iar condusul devine o experiență inedită. Jantele de 20”, farurile cu design specific realizate integral pe bază de leduri, banda 3D fluorescentă din spate și ornamentele aurii cromate subliniază originalitatea designului.

ERGONOMIC ȘI SPAȚIOS

Platforma specifică modelului Megane E-Tech 100% electric se remarcă printr-o podea complet plană. Structura mai lată și noul bord openR cu profil subțire oferă spațiu suplimentar: un spațiu pentru picioare în spate de 209 mm și spații de depozitare ce totalizează 33 L.

O EXPERIENȚĂ PREMIUM LA VOLAN

Relaxează-te într-un habitaclu complet reproiectat pentru a-ți face călătoriile mai plăcute. Din scaunul reglabil, cu susținere optimizată, ai acces cu ușurință la ecranul openR de mari dimensiuni (774 cm2) în formă de L.

DESIGN ȘI SPAȚII DE DEPOZITARE MODULARE

Încărcător wireless în față, port USB-C în spate, compartiment de depozitare central, spațiu de depozitare central și lateral de 33 l și volum portbagaj de 440 l. Megane E-Tech 100% electric oferă o ambianță desăvârșită la bord.

Sistem audio Harman Kardon premium

Noul sistem audio exclusiv Harman Kardon asigură o experiență audio uimitoare pentru toți pasagerii. Acesta generează o putere totală de 410 W, fiind compus din 2 boxe tweeter în părțile laterale ale bordului, 2 boxe woofer situate în panourile portierelor din față, 2 boxe tweeter și 2 woofer în panourile portierelor din spate și 1 subwoofer în portbagaj. Muzica se va transforma într-o experiență de neuitat, grație celor 5 moduri audio și tehnologiei Quantum Logic Surround™.

AUTONOMIE SPORITĂ

Megane E-Tech 100% electric este unul dintre cele mai ușoare autovehicule din categoria sa (1620 kg). Bateria și temperatura motorului sunt controlate de un sistem automat. Astfel, puterea generată este aceeași, indiferent de condițiile externe, pentru a te bucura de o autonomie sporită.

De la 36600 €
TVA Inclus
Caroserie Hatchback
Combustibil Electric
Motor 96 - 160
Transmisie Automatic
Tractiune Fata
Culoare ext. Red
Site-ul nostru foloseste cookie-uri (Cookies) pentru a imbunatati experienta folosirii paginii. Folosind site-ul nostru va exprimati acordul asupra folosirii acestor date.