Nissan Juke

Nissan Juke

UN COUPÉ CU CARE DAI LOVITURA

Linii suple, lumini dramatice, accente incitante de design, jante din aliaj de 19″ și un plafon panoramic distinctiv. Noul design Nissan JUKE este îndrăzneț și creează o aerodinamică elegantă care vă permite să tăiați aerul pentru a avea un consum eficient de combustibil și o plimbare liniștită.

SPAȚIUL TĂU PERSONAL

Noul design revoluționar Nissan JUKE creează un interior focalizat, asemănător unui cockpit. De la designul captivant până la tabloul său de instrumente ușor navigabil, noul Nissan JUKE te pune în centrul performanțelor palpitante. Și totuși, este totodată spațios, aerisit, și cu vizibilitate deosebită.

MEREU CONECTAT CU LUMEA TA

Noul sistem de navigație integrat NissanConnect Nissan JUKE utilizează tehnologii de ultimă generație. În plus, aplicația NissanConnect îți permite să accesezi Serviciile NissanConnect, precum Apple CarPlay™, Google Home™ și chiar Wi-Fi pentru a te menține informat, pentru a te face să te simți bine și pentru a fi mereu la curent cu noutățile. Integrarea inteligentă Nissan te ține sincronizat cu lumea din jurul tău.

CONECTIVITATE DESĂVÂRȘITĂ

Apple CarPlay™ sau Android Auto™ îți integrează smartphone-ul în plimbare – pentru o călătorie mai ușoară și mai sigură. Noul tău Nissan JUKE poate acționa chiar ca un hotspot Wi-Fi, permițându-ți să conectezi până la opt dispozitive separate.

SERVICIILE NISSANCONNECT

NissanConnect îți dă o putere incredibilă cu o aplicație ușor de utilizat. De la lucruri serioase precum apelarea automată pentru a cere ajutor dacă ai un accident grav, până la facilități precum blocarea de la distanță a noului tău Nissan JUKE. Te poți conecta la noul tău Nissan JUKE chiar prin Google Home.

PARCHEAZĂ CA UN PROFESIONIST

Nu ai de ce să te temi de niciun loc de parcare. Around View Monitor este un sistem de camere care îți oferă o vedere panoramică asupa mașinii, cu focalizare selectată pe față și spate și vizualizări de la nivelul bordurii pentru a te ajuta să parchezi cu încredere și control.

$19 199
TVA Inclus
Caroserie Crossover
Kilometraj 10000km
Combustibil Benzina
Motor 989
Transmisie Manual
Tractiune Fata
Site-ul nostru foloseste cookie-uri (Cookies) pentru a imbunatati experienta folosirii paginii. Folosind site-ul nostru va exprimati acordul asupra folosirii acestor date.